Имението на Мерилин Монро си търси нов собственик (Снимки от прочутия дом)

Гласувайте за статията

Имението на Мерилин Монро се продава, новият собственик трябва да брои 7 милиона долара

Луксозният имот на Мерилин Монро е обявен за продажба на имотния пазар. За да се потопи в лукса и обстановката, в която секссимвола на 60-те години е живяла до смъртта си новият му притежател трябва да плати цената от малко по-малко от 7 милиона долара.

Мерилин се сдобива с тузарската си къща в Калифорния през далечната 1962 година. Това се случва малко след като русокосата холивудска звезда се е развела с третия си съпруг режисьора Артър Милър, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

Въпреки, че имотът вече няколко пъти е препродаван в него все още витае духа на актрисата. Като е запазил за поколенията нейният естетически вкус и усещане. Които са характерни не само за Мерилин, а за ерата през, която тя е живяла.

Монро е живяла в красивата си къща само няколко месеца. Именно в това имение в Лос Анджелис тя е намерена мъртва. Преживе красавицата описва дома си като спокоен пристан за нейните приятели. Които могат да се скрият там от проблемите и нещата, които ги безпокоят. Брокерът по недвижимите имоти Лиса Оптикан, която се занимава с продажбата смята, че актрисата е превърнала имението в своя дом на мечти.

Ако разгледате къщата ще усетите защо Мерилин Монро е била толкова привлечена от нея. Тя не е искала просто някаква луксозна къща в Бевърли Хилс. А истински уютен дом. Въпреки, че кратко е живяла там по всичко личи, че й се е поучило.

Направете една виртуална разходка из имението на Мерилин Монро със снимките от нашата галерия и се потопете в духа на времето през, което е живяла звездата!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар