Истината за Стоянка Мутафова и Гинес: Не са я прецакали за пари, победи я 101-годишна актриса!

Истината за Стоянка Мутафова и Гинес: Не са я прецакали за пари, победи я 101-годишна актриса!
2 (40%) 1 vote

Стоянка Мутафова не е прецакана за пари от Гинес!

Стоянка Мутафова не е прецакана от рекордите на Гинес. Комедийната ни актриса кандидатства за най-възрастната актриса, която продължава да играе на сцената.

Стоянка Мутафова

Стоянка Мутафова не жали особено за Гинес, ама намерение да играе още дълго

Но мераците на актрисата са отрязани. Причините ясно са формулирани от организацията. Те са изпратили своето становище до българския културен център в Лондон.

Причината не са средства, както се заговори преди известно време. Причината е, че има и доста по-възрастна от нея актриса, която е играла на сцената.

Оказва се, че това е била 101 годишна бразилка. Дерси Гонсалвес е истинска рекордьорка. Тя е прекарала на сцената цели осемдесет и шест години. Тя умира на достолепните 101 години. Преди да си отиде завинаги от този свят, тя е играла във филма „Носа”.

Културният ни център в Лондон пък оспори информацията, че Стоянка Мутафова няма да получи признанието заради пари.

Според слухът тя трябвало да плати 6500 паунда, за да получи отличието. Това обаче се оказаха поредните лъжи и инсинуации, разкриха от културния център на Острова.

Процедурите по подбор на книгата на рекордите „Гинес” траят три месеца.

В Москва също има най-възрастен актьор. В края на октомври миналата година той почина. До края Владимир Зелдин игра на сцената. Той бе в ролята на Сервантес и Дон Кихот в спектакъла „Човекът на Ламанча”.

Той бе поставен специално за театралния и кино артист.Франция също може да се похвали с най-възрастен актьор на сцената. Жан-Луиз Калмен е на 114 години, когато играе във филма „Винсент и аз”, рекорд за киното. Тя умира през 1997 г., на 122- годишна възраст.

А Стоянка Мутафова вече се примири със ситуацията. И се надява да стигне до 101 години, за да бъде вписана в книгата. „Каквото Бог реши, но няма да сляза от сцената дотогава”, обещава голямата Стоянка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар