Трогна Америка: Мила Кунис разплака родителите си в ефир! (Елвира и Марк не са на себе си)

Гласувайте за статията

Мила Кунис направи нещо невероятно за родителите си!

Сладураната и любимка на Америка Мила Кунис за пореден път доказа защо хората я обичат толкова много. Звездата, която е натрупала състояние от над 30 милиона долара, продължава да се носи скромно и да живее като нормален човек.

Мила Кунис

Мила Кунис разплака родителите си, направи ги най-щастливите хора

Тя и половинката й Аштън Къчър са далеч от всички лиготии и снобарщини на Холивуд, но затова пък са щастливи заедно и с двете си деца. Преди дни обаче Мила Кунис направи повече от щастливи и собствените си родители.

Актрисата ги изпрати на почивка за шест седмици като през това време изцяло ремонтира и поднови стария им дом. Елвира и Марк Кунис живеят в Калифорния от 20 години. И макар, че не е особено голяма, къщичката им е всичко, което имат – от чисто сантиментална гледна точка.

Многократно Мила Кунис се опитвала да ги убеди да се преместят в по-голяма къща или в имение, което самата тя искала да им купи. Двамата обаче винаги отказвали.

„Вече знам и съм сигурна, че родителите ми никога няма да изоставят своята къща, дори и за кралски палат. Там са всичките им спомени, годините, прекарани с мен и брат ми като деца. Странното е, че започнах да ги разбирам и дори да харесвам това. Но исках да ги зарадвам като променя и подновя всичко – от първия до последния сантиметър“, коментира Мила Кунис.

В мига, в който се прибраха отново у дома и видяха в каква приказка се е превърнал, Елвира и Марк не успяха да сдържат сълзите си. А бащата на Мила заяви, че с такава огромна маса като новата в кухнята им, може спокойно да посреща не две, а няколко пъти по две внучета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар