Баровец: Илиян Тупалката крие огромна къща на Бали! (трае си, заради проверки от НАП)

Илиян Тупалката е горд собственик на голяма къща на остров Бали - кой като него?!
0

Илиян Тупалката може да е разведен, но си живее като цар!

Зевзекът на чалгата Илиян Тупалката е прясно разведен с жена си Камелия. Въпреки това обаче той не е показал да страда и да се измъчва нито за миг. А и защо да го прави, след като си живее царски. А доказателството за това е супер луксозната му придобивка, която доскоро криеше.

Илиян Тупалката
Илиян Тупалката е горд собственик на голяма къща на остров Бали – кой като него?!

Оказа се, че Илиян Тупалката се е обзавел не с обикновен апартамент в столицата, а с огромна къща в… Бали. Певецът все по-честичко отскачаше до остров Бали и всички се питаха какво толкова намира там, че поне не разнообразява.

Ето какво се оказа – чисто и просто човекът трябва да си стопанисва новата придобивка и да се пече под лъчите на слънцето по 12 месеца в годината. Илиян бил повече от щастлив с новия си дом, където тази зима прекарал месеци.

„Докато тук дърво и камък се пукаха от студ, човекът хващаше тен на Бали. Кой като него. Сега го е яд само, че се разбра за покупката му. Той упорито криеше къщата, но нищо не остава скрито-покрито за дълго“, коментират близки до него източници.

Причините Тупалката да не иска да бие тъпана, че има имот на Бали, са няколко. Най-основателната от тях е страх от НАП и евентуална проверка на доходите му.

Повече от ясно е, че Илиян, както и останалите му колеги не декларират пълните си доходи. И информацията, че е закупил къща на Бали може да провокира данъчните да претарашат сметките му.

Другата причина е, че певецът ревностно се бранел от нахални златотърсачки, които мигом ще му виснат на врата с мрънкане да ги води на острова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.