Разкрития за смъртта на Мерилин Монро шокираха Холивуд

Разкрития за смъртта на Мерилин Монро шокираха Холивуд
5 (100%) 1 vote

Мерилин Монро в центъра на страхотен скандал, погребалния агент разкри неизвестни данни за нея

Мерилин Монро е изглеждала ужасяващо по време на смъртта си. Погребалният агент на актрисата разкри детайли, които успяха да шокират и преситения Холивуд.

Било трудно да се повярва дори, че това е известната красавица Мерилин Монро. Тя изглеждала като възрастна жена, която не се е грижела изобщо за тялото си, пише в книгата.

Организаторът на погребението, който е помогнал да се подготви тялото на Мерилин Монро, открил зловещи подробности за състоянието на тялото й, след като легендарната блондинка е била намерена мъртва.

Алън Абът и Рон Хаст ръководили едно от най-известните погребални предприятия през шейсетте години. В своята книга „Pardon My Hearse“, Абът описал как изглеждало тялото на легендарната актриса. И споделя, че тя е била почти неузнаваема в момента, когато я видял мъртва.

„Беше трудно да се повярва, че това е известната красавица Мерилин Монро. Тя изглеждаше като възрастна жена, която не се е грижела изобщо за себе си. Очевидно е, че обстоятелствата, при които е починала се влошили външния си вид. И с оглед на това, че е починала с лицето надолу, лилави петна от кръв са останали върху лицето и шията й. Тя беше много подута. Косата й беше къдрава и къса“, пише той.

Той добавя, че Мерилин явно не се е грижела и за косата си, тъй като корените били прораснали.
„Краката й също не бяха обръснати. Бяха обрасли с косми, а устните й бяха много напукани. От друга страна, ноктите на ръцете и краката й също бяха изоставени“, разкрива последната личност, видяла певицата.

Мерилин Монро е открита в ужасно състояние след смъртта си

Мерилин Монро е открита в ужасно състояние след смъртта си

Част от работата на погребалния агент е бил да изкъпе и спретне актрисата за погребението. Абът открил още, че сред вещите й открили и фалшиви импланти, но решили да не ги използват, когато я обличали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар