Изданието „Сън“ изригна с пророчество на Ванга

Изданието „Сън“ изригна с пророчество на Ванга
5 (100%) 1 vote

За пореден път в английското издание излиза пророчество на Ванга

Английското издание „Сън“ избухна с пророчество, направено от Ванга. Само преди дни медията на Острова обяви, че се е сбъднало още едно от гаданията на българската Касандра. Това е предсказанието й за химическата атака в Сирия.

Изданието съобщава, че обявената за Нострадамус на Балканите гадателка е заявила на предсмъртния си одър това, което се случи преди седмици. Ванга казала, че през 2016 година мюсюлманите ще използват химическо оръжие не само срещу себе си, но и срещу християните.

„Сън“ подчертава, че пророчествата на Ванга са изключително точни като сюжет. Разминаване има единствено по отношение на времето. Предсказанията на гадателката вървят с година назад.

Със смъртта на сирийските граждани в град Идлиб англичаните интерпретират казаното от българската ясновидка.

Интересът към нея в Англия се усили значително още преди година. Тогава таблоидът обяви още едно предсказание, направено от петричката Касандра. Според него, Европейският съюз ще се разпадне и това ще се случи на фона на войната в Сирия.

„Сън“ припомня и пророчеството на Ванга за Трета световна война. Изданието публикува за пореден път тази информация, припомняйки казаното от Асад.

Припомняме, че след удара в Идлиб той коментира твърденията на САЩ, че стои зад химическата атака като опит да оправдае удара си срещу страната му.

За пореден път в английското издание излиза с пророчество на Ванга

За пореден път в английското издание излиза с пророчество на Ванга

Английското издание определя предсказанията на Ванга като точни на 85% и припомня други нейни пророчества, които вече са се сбъднали. Сред тях е цунамито в Индийския океан, избирането на Барак Обама за президент на САЩ, както и атентатът в Америка на 11 септември.

Авторката на книгата с предсказанията на Ванга – Жени Костадинова е категорична, че част от написаното е спекулация с думите на пророчицата. Костадинова не отрича, че говорила за Сирия и за предполагаема световна война, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар