Димитър Рачков на нож с Петър

Гласувайте за статията

Димитър Рачков е на нож с брат си Петър след ареста

Димитър Рачков е на нож с брат си Петър след като той злоупотреби с името му за пореден път. След екшъна покрай задържането, до ушите на комика стигна още нещо.

Петър Рачков се държал изключително арогантно с полицаите и дори си позволил да ги заплашва с известния си брат.

Роднината на комика заявил в прав текст на ченгетата, че ще съжаляват за това, че се заяждат с него. Той ги посъветвал да го оставят на мира, защото в противен случай много скоро ще се видят като герои в „Господари на ефира“.

Братът на Димитър Рачков дори си позволил да заплаши униформените, че ще се простят с работата си, тъй като преследват невинни хора и ги тормозят.

Въпреки опитите на Петър да сплаши полицаите с брат си, опитът му не се оказал увенчан с успех. Всички доказателства, категорично сочели към него.

Акцията срещу него и двамата му авери е била изпипана от спецчегетата до най-малката подробност. Тримата мъже бяха разобличени като собственици на техника, с която са се произвеждали забранени от закона вещества.

Въпреки неоспоримите доказателства срещу Петър Рачков той беше пуснат на свобода. Той няма право да напуска страната без предварително да уведоми властите за това свое решение.

Запознати разкриват, че завеждането на дело срещу неизвестен извършител е просто формалност и този път братът на Димитър Рачков няма да се размине с цялата тежест на закона, пише Ретро.бг.

Димитър Рачков е на нож с брат си Петър след ареста

Димитър Рачков е на нож с брат си Петър след ареста

Както вече стана ясно, той е стар познайник на полицията. Преди 6 години роднината на известния комик е бил хванат зад волана с фалшива шофьорска книжка. Но въпреки това и тогава се размина. Според слуховете, той се отървал благодарение на брат си.

Но този път тв водещият е много обиден на брат си. Най-вече за това, че си е позволил да използва името му, за да заплашва полицаите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар