Джена в ужас: Трепери от страх за бебето си! (Атанас Стоев не може да я успокои)

Гласувайте за статията

Джена е изпаднала в почти депресивно състояние заради бебето!

Откакто роди сина си Атанас III, певицата Джена не е на себе си. Фолкаджийката ставала все по-мнителна и недоверчива към околните, и не давала на никой да припари до детето.

Джена

Джена е станала още по-суеверна и постоянно трепери за бебето си

Само месец след раждането на наследника на Канарите, Джена и Наско Стоев са били засипани с предложения за общи снимки с малчугана. Списания, фирми и какви ли не други мераклии им предлагали крупни суми, само за да покажат детето първи.

Но не. Фолк дивата не искала и да чуе, та ако ще и милиони да й броят. Джена била много суеверна и силно вярвала, че има много хора с лоши очи, които могат да урочасат бебето й.

Тя се зарекла да не го покаже на никого, докато не мине кръщенето му. И не давала на съпруга си дума да издума. Единствените снимки, които Джена се решава да постне в мрежата, са на играчките или на обувчиците на малкия Наско.

„Че като е такава наивна и плашлива, що не си помисли, че злите очи могат и играчката да урочасат. Нали после бебето ще я вземе и ще си играе с нея. А енергията пак ще му се пренесе. Големи глупости мислят тези чалгарки“, бъзикат се с родилката в социалните мрежи.

Атанас Стоев бил доста по-разчупен от жена си и се опитвал да й налее разум, все пак сме в 21 век. Нищо от това, което казвал обаче не стигало до съзнанието й. И в крайна сметка музикантът вдигнал ръце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар