Димитър Рачков отвърна мощно на удара на Мария Игнатова

Гласувайте за статията

Актьорът замени Мария със студентка от НАТФИЗ

Актьорът и тв водещ Димитър Рачков отвърна мощно на удара, който му нанесе бившата му вече половинка Мария Игнатова.

За хората от близкото обкръжение на Димитър Рачков отдавна бе ясно, че той бере множество ядове заради любовта си с Мария. Това вече остана в историята, но очевидно двамата не са успели да се разделят като бели хора.

До неотдавна двамата изглеждаха като страхотна двойка отстрани и несъмнено бяха сред най-обичаните у нас.
Красивата им любов обаче за съжаление вече е минало. Като повечето хора така и те вече тръгнаха всеки по пътя си.

Димитър Рачков

Актьорът замени Мария със студентка от НАТФИЗ

Запознати твърдят, че тъй като Димитър Рачков бил човекът, който обичал повече, съответно и понасял повече. Той наистина си бил изгубил ума по изключително чаровната Мария. Това е и една от причините, поради които е приел доста тежко раздялата им.

Но за съжаление това не се оказа най-големият удар срещу него, пише struma.bg. Преди броени дни Мария му нанесе тежък удар, заявявайки, че страстта помежду им отдавна е отлетяла и от години любовта им била само платонична.

Може би това е и една от причините за раздялата. Между другото запознати посочват, че идеята за раздяла била именно на Мария Игнатова.
Тя от доста време насам не била сигурна в чувствата, които изпитва към Димитър Рачков.

В крайна сметка Мария му признала абсолютно всичко в прав текст, след което изнесла багажа си от къщата на Димитър Рачков в Панчарево.
Към днешна дата Мария вече живее в своя апартамент, който й остана като наследство от Петко Димитров, след като роди сина им Виктор.

След тежките думи на Мария обаче, Димитър Рачков отвърна с мощен удар.
Напоследък мълвата носи, че актьорът е залюбил студентка, последна година в НАТФИЗ. Предполага се, че той й помага и за все по-честите й появи на сцената напоследък, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар