Деян Донков се пропил заради семейна драма (Вижте цялата трагедия)

0

Деян Донков посегнал към чашката заради трагедия със сина му, актьорът побелял за 24 часа

Появата на първородния син на Деян Донков от най-радостен момент се превръща в трагедия. Актьорът побелял само за 24 часа когато се родил малкия.

Бебето от колежката му Анастасия Ингилизова останало няколко дни в болницата след раждането. Когато майката и малкия се прибрали в къщи радостния баща поискал сам да му смени памперса. Тогава таткото забелязал, че едното краче  на наследника му е малко по-дебело от другото.

Уплашен актьорът хукнал с бебето в обратно в клиниката. Последвали редица прегледи и изследвания докато се уточни на какво се дължи подуването на бебешкия крайник. Най-накрая докторите установили, че костта е инфектирана от игла при инжекция.

Стресирания баща едва не побеснял когато разбрал, че сина му е пострадал от немарливост. Особено, след като два месеца новороденото било на силни антибиотици и никой не знаел ще оживее или ще умре. Или ще се наложи да му отрежат крачето.

От този момент започват проблемите на Деян с алкохола. Заради тревогите звездата на Народния театър имал проблеми със съня. Преспивал се с някакъв алкохол. Какъвто има под ръка.

Докторите били уклончиви и не давали кой знае каква надежда. Затова младия татко се обърнал и към Господ. Познавал се със свещеник от Руската църква. Който му дал светена вода, с която да мажат детето. Отецът подучил тревожния баща сам да кръсти детето, което било в противовес на всички църковни правила.

Още в деня на кръщението не закъснели благите новини от болницата. Малкия започнал да оздравява и щял да бъде нормално дете.

Тази трагедия спирала Деян Донков дълго време да стане за втори път баща. Когато половинката му Радина Кърджилова забременяла актьорът през цялото време бил със свит на кълбо стомах докато се увери, че бебето е здраво.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.