Жени Марчева съсипа Веселин Марешки

Жени Марчева съсипа Веселин Марешки
5 (100%) 1 vote

Тв водещата посрещна много остро депутат от неговите редици

Водещата на предаването „Тази събота и неделя“ – Жени Марчева, съсипа бизнесмена, който понастоящем е депутат – Веселин Марешки.

Жени Марчева му отряза главата с това, което направи. Припомняме, че Боряна Георгиева е от новите народни представители. Тя е от редиците на партията на Веселин Марешки – „Воля“.
Както вече стана ясно, преди да прекрачи прага на Народното събрание, Георгиева е била модел.

Жени Марчева и този път остана вярна на себе си и вместо да се отнесе с гостенката си Боряна Георгиева като любезна домакиня, я атакува още в първата минута.
Тя не пропусна да отбележи моделските изяви на Георгиева, след което веднага я попита какви умения има, за да смята, че ще бъде полезна в парламента.

Жени Марчева

Тв водещата посрещна много остро депутат от неговите редици

Хубавицата, която е спрягана за любовница на Веселин Марешки се опита да се измъкне, заявявайки, че позирането пред обектива не е основното й занимание.
Жени Марчева обаче отново не остана длъжна. Тя веднага я попита кое тогава е основното й занимание.

Народният представител от редиците на Веселин Марешки започна да обяснява видимо притеснена, че е завършила туризъм.
Тв водещата обаче отново я закопа, заявявайки, че всички са завършили нещо.

Върхът на сладоледа обаче беше, когато Марчева изкара на показ снимка, на която Боряна Георгиева е прегърнала Веселин Марешки.
Младата народна представителка бързо смотолеви, че няма нищо лошо в това, подчертавайки, че двамата са близки.
Така и не стана ясно обаче колко точно близки са.

Боряна Георгиева посочи, че се познава с бизнесмена от 15 години и допълни, че когато са се запознали, е била тийнейджърка. Отдавна се носят слухове в морската столица, че Георгиева, която е регионален директор на аптеките на бизнесмена във Варна, е и негова любовница.

Преди известно време местни медии твърдяха, че двамата са се разделили. Очевидно обаче това твърдение не е вярно, след като Георгиева е получила избираемо място в листата на Марешки, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар