Скандал между Дженифър Лопес и баща й: Латината се отрече от него!

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес е потресена от поведението на баща си!

Бащата на Дженифър Лопес е пред финансов банкрут. Дейвид Лопес е на ръба на фалита. Макар че дъщеря му е една от най-известните жени в света и заработва милиони долара.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес вдигна ръце от родния си баща

Таткото на Джей Ло призна, че близо тридесетина години е похарчил парите си за дарения на сциентоложката църква. Дейвид Лопес обаче бил разочарован от дъщеря си.

Защото поп дивата не искала да му помогне отново, защото той имал финансови затруднения.

„Дженифър Лопес е вдигнала ръце от него. Защото той продаде дори имението в Пасадена, която тя му купи”, разкриват близки до певицата и актрисата.

Дженифър Лопес има трудно детство. Популярната певица и актриса израства в Бронкс. Когато е на осемнадесет популярната поп дива вече е бездомна, често връща лентата назад Джей Ло.

Тогава тя се скарала с майка си, защото не искала колеж, а професионално да се отдаде на танците. Това накарало родителката й да я изгони и тя да спи в танцувалното студио.

Въпреки това, дори на тази крехка възраст, популярната поп дива била убедена, че това е нейното бъдеще.

Тя учи танцово изкуство и тогава й се отворил пътя към славата. Няколко месеца по.късно става танцьорка в Европа и после се завръща в Ел Ей.

И всичко това се случва само в рамките на една година. Тя се премества в Лос Анджелис. Много пъти е признавала, че не харесва града, но после го обиква.

Въпреки това твърди, че силата си е получила именно от Бронкс, където е израснала.

Сега латино дивата може да се похвали с две статуетки „Грами”, както и с редица престижни награди. Дженифър Лопес е една от най-високо платените актриси в Холивуд и умела бизнес дама.

Освен това е една от най-богатите жени в шоубизнеса и една от най-влиятелните испаноговорящи личности в света.

Дженифър Лопес е работохолик. И се опитва да дава добър пример на близнаците си Макс и Ема.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар