Решението на Веселин Марешки втрещи всички: Лидерът на „Воля“ няма да се весне в парламента до средата на май!

Гласувайте за статията

Веселин Марешки си взе почивка от работата в парламента!

Лидерът на „Воля“ и заместник председател на парламента Веселин Марешки се чупи от работа. И най-вероятно няма да се весне на жълтите павета до средата на май. Това разкриха близки до обкръжението му източници.

Веселин Марешки

Веселин Марешки се подлага на операция за разкрасяване

Причината е, че Марешки е излязъл в болнични и ще се подложи на важна интервенция. Зложелателите да не бързат да се радват, тъй като за техен ужас, Веселин Марешки не е болен. Здрав е като бик, просто ще се подлага на най-новата, модерна и скъпа дерматологична процедура.

С нея фармацевтичният бос е решил най-после да скрие от лицето си множеството петна и дупки, получени още в младостта му. Следите по лицето му, които го правят сипаничаво, са следствие от акне и варицела. С които Марешки се черви още от тийнейджър.

Пита се защо той е чакал досега, след като от години е един от най-крупните милионери у нас и можеше да се подложи на лечение, както в България, така и в чужбина.

Варненецът обаче е решил да се довери на опита на тукашните лекари и залага кожата и красотата си на българи. Още повече, че матодиката, по която ще превърнат кожата му в бебешка, била от най-нов и висок клас в дерматологията.

Остава само да му пожелаем късмет и да проявим малко търпение. А, когато след седмици се върне на работа в парламента, със сигурност ще е най-обсъжданото лице сред депутатите там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар