Фънки проговори за най-големия си кошмар

Фънки проговори за най-големия си кошмар
5 (100%) 1 vote

Той все още потръпва при мисълта за една от учителките си

Изпълнението на Десислава, която влезе в образа на гласовитата британка Сюзън Бойл, накара Фънки да си спомни за най-големия му кошмар.

Музикантът Димитър Ковачев-Фънки като никога нямаше нито една забележка по отношение на изпълнението на Десислава. Той обаче посочи, че не може да не отбележи факта, че облечена по този начин, певицата му напомня за учителката му по математика – другарката Масларска.

Фънки не скри, че именно тя е най-големият му кошмар. При все, че е завършил училище преди доста години, Фънки все още продължава да я сънува в кошмарите си.
Той е категоричен, че такива като нея не се забравят до края на живота. Дори призна, че само като се сети за нея, все още потръпва.

Фънки

Той все още потръпва при мисълта за една от учителките си

Що се отнася до изпълнението на Десислава, за пръв път успя да изненада публиката изключително приятно. Тя пя сдържано и много вярно. Щом дори вечната секира Фънки не намери с какво да се заяде, значи всичко е било повече от добре.

Иначе Фънки за пореден път отнесе поредната кофти шега от страна на водещите на „Като две капки вода“ – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.
Димитър Рачков заяви, че от музиканта ще стане идеален министър на земеделието, тъй като е голям… селянин.

Веднага след това обаче Рачков побърза да се поправи, тъй като явно усети, че е сгазил лука. Той поясни, че е имал предвид, че е аграр и поради тази причина го е предложил за земеделски министър.

Йорданка Христова пък бе предложена за министър на външните работи, а Виктор Калев – за здравен министър. Може би ще се запитате защо точно Виктор Калев бе предложен да оглави министерството на здравеопазването. Ами защото не разбира абсолютно нищо от медицина.

За министър на културата Рачков предложи себе си, а Рада (чистачката на предаването) – за министър на културата. Водещият направи изричното уточнение, че предлага точно Рада за този пост, тъй като културата има нужда от един голям парцал, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар