Палавата Веселина е все по-близо до идеята да надене брачния хомот на Веселин Маринов.

Скандалната връзка на Веселин Маринов и Веселина Пеева от Добрич стана публично достояние още през зимата. Разкритията за двамата и за доста странните отношения помежду им не секват. Палавата Веска вече се прояви като напълно провален родител. Зарязвайки мъжа, който я е гледал като писано яйце с години, сега тя е готова за поредния си голям удар. Преди дни Веселин Маринов призна в свое интервю, че е влюбен и се чувства щастлив. Разбира се, не спомена кой е обектът на неговите чувства. Но надали някой вече не знае! Веселина явно доста сериозно е оплела в мрежите си естрадния трубадур и той е готов на всичко за нея. А съвсем скоро тя ще поиска нещо много повече от фалшива експертиза за родителска годност или фиктивен трудов договор. Пеева съвсем на сериозно се гласи да сключи брак с певеца. Не е ясно дали той е уведомен вече за тези нейни намерения или тепърва ще разбира, но добричлийката вече се подготвя за щастливото събитие. Тя е споделила намеренията си с най-близките си жени и дори ги е поканила за шаферки! Трите дами, които ще изпълняват специална роля на евентуалната бъдеща сватба на Веселин Маринов и Веска, са все самотни дами със спорна репутация. Те стискат палци тяхната дружка да има повече късмет и да успее да задържи за дълго естрадния трубадур, който си е истинска златна мина, пише hotarena.net.

Първата сигурна шаферка е сестрата на Пеева Емилия.

Преди десет години тя прави това, което Веска направи преди няколко месеца. Зарязва мъжа и дъщеря си, но официалната причина е не друг мъж, а желанието й да работи зад граница. Тя става чистачка е германско училище и се говори, че доста добре се справя с търкането на подовете и тоалетните. За втората сигурна шаферка се сочи братовчедката на бъдещата булка Ема Тодорова. Дамата има вид на представител на малцинствата заради тъмния цвят на кожата си. Тя се подвизава като приемен родител. Както знаем, за някои групи в нашето общество, тази професия е превърната чисто и просто в бизнес. А вместо да гледа повереното й дете, Ема по цял ден виси в интернет и яростно защитава роднината си и Веселин Маринов, коментирайки публикациите за тях. [caption id="attachment_515307" align="alignleft" width="300"]Веселин Маринов и Веска минават на следващо ниво? Веселин Маринов и Веска минават на следващо ниво?[/caption] Третата шаферка е не по-малко скандална и идеално се вписва в цялостната картина. Става дума за Светлана Иванова, близка дружка на Пеева. Двете са си толкова близки, че дори Светлето си позволява да лъжесвидетелства, за да защити палавата Веска. Както знаем, срещу нея се води дело за физически тормоз над децата й.

Всички свидетели потвърдили грозна случка,

само Иванова започнала да си измисля пред съда. По тази причина, срещу нея било образувано досъдебно производство, от което тя избягала пак в познатата Германия. Има издадена заповед да бъде арестувана, ако реши да се върне в родината си. Така че, или няма да успее да присъства на сватбата, или Веселин Маринов пак ще трябва да задейства връзките си в МВР. Иначе, Светлана има два приключили брака по сметка зад гърба си. Преживява с издръжките, които е изврънкала от богатите си бивши съпрузи. Към цялата тази картина на най-близките дами на Веселина няма как да не добавим и майка й Елена. Тя е на седмото небе, че може да се сроди с естрадния трубадур. Когато дъщеря й Веска е на 17 години, майка й заминава на гурбет в Гърция. Връща се чак миналата година, вероятно заради обещание за охолен живот покрай предстоящата сватба. Нищо чудно всички тези дами да се окажат на хранилка при Веселин Маринов, ако така желаната от Пеева сватба се състои. Веселина на Веселин Маринов се подготвя за сватбата, избра шаферки - вижте кои са - Снимка 2 Веселина на Веселин Маринов се подготвя за сватбата, избра шаферки - вижте кои са - Снимка 3 Веселина на Веселин Маринов се подготвя за сватбата, избра шаферки - вижте кои са - Снимка 4 Веселина на Веселин Маринов се подготвя за сватбата, избра шаферки - вижте кои са - Снимка 5