Амбър Хърд смени Джони Деп с топ милиардер!

Гласувайте за статията

Амбър Хърд смени Джони Деп с милиардер, не е за вярване кой е той

Актрисата Амбър Хърд смени Джони Деп с топ милиардер. Звездата от последния филм за Бонд реши да се покаже с новия си любим, заради когото се разведе с такъв скандал, миналата година. Както е известно, актрисата буквално разори съпруга си Джони Деп, но сега се е насочила към по-едра риба.

Преди дни Амбър най-накрая издаде и кой е „щастливецът“. Оказа се, че това не е друг, а Елон Маск — създателят на „Тесла“ и проекта за колонизиране на Марс. След като се разбра, че двамата са двойка, вече тръгнаха слухове, че колонизацията на Червената планета ще потъне в джобовете на блондинката.

Двамата вече „заедно“ се радват на любовта си. Но това, което е интересно е, че баща на актрисата е този, който е потвърдил тази новина в медиите. Той заявил, че е много щастлив от избора на дъщеря си и безкрайно се радва за нея.

Елон е на 45 години, роден е в Южна Африка. Освен, че е изключително известен и богат, той е смятан и за един от най-успешните инвеститори и бизнесмени в страната. Съдейки по избора му на приятелка, май все пак има слабо място.

Както е известно, Амбър Хърд имаше 15-месечна връзка с актьора Джони Деп. Двойката се събра след 3 години, но бракът им не издържа и две години. Актрисата стигна до там, че обвини актьора в насилие и му прибра милиони. Все пак Джони успя да се спаси, като доказа, че с пръст не й е посягал. А на блондинката й се налагаше да обяснява, защо е инсценирала побоя. Неслучайно приближени на Маск в Холивуд открито го съветват да внимава с нея.

Амбър Хърд забърса милиардер

Амбър Хърд забърса милиардер след развода с Джони Деп

И да не й дава никакви възможности да го обвини в тормоз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар