Не е за вярване: Магапаса заживя с мъж в Америка! (още шок разкрития)

Гласувайте за статията

Магапаса заживя официално с мъж в Америка, бачка като сервитьор!

Магапаса, чието истинско име е Добрин Петров живее с представител на собствения си пол. Той живее под един покрив и си ляга в едно легло с мъж.

Магапаса

Кой да предположи какви ги върши Магапаса в Америка

Двамата живеят в Денвър, щата Колорадо. Мъжкото им съжителство не смущава никой зад океана. Разкрепостените американци са привикнали на какво ли не, затова това не възмущава янките.

Магапаса и Мая бяха едно време не само семейство, но и дует. Чалга певците спечеха работна виза с продължителност двадесетина дни.

Но след като изтече срокът, двамата не си тръгнаха обратно за България. А останаха в страната с неограничените възможности. Но там не продължиха като семейство, а се разделиха.

Добрина и Мая искаха да поставят кариерата си на ново равнище в САЩ, но животът имаше други планове за тях. Защото бившите съпрузи тръгнаха в различни посоки.

Магапаса започна да се труди като береше по цял ден ягоди. Вечер ги сортираше по големина и опаковал в кутии. Но този труд се оказа тежък и непосилен за изпълнителят на „Ти пак си жива”.

След което той стана шофьор на тир. И въртеше кормилото цели две години. Но в един момент Добрин Петков се разочарова и от това препитание.

Той не искаше повече да кара камиони да живее като номад. От миналата година Магапаса се е установил за постоянно в Денвър. Той вече заработва като сервитьор в кръчма.

И си е наел къща за средна класа. Той държи квартирата заедно с друг български емигрант. Но 41-годишният Магапаса гледа с истинска завист на младите певци от България, които идват там за турнета.

Той обслужва гастролиращите изпълнители с шопска салата, ракии и кебапчета. Българският чалга певец видимо е напълнял. Той е и оплешивял, но редовно си боядисва останалата коса по скалпа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар