Топ диета за лятото: Сваля до 5 см от бедрата и ханша за три седмици!

Гласувайте за статията

С тази топ диета може да влезете във форма за плажа това лято!

Лятото вече чука на вратата, въпреки студовете, които сковаха страната ни тези дни. С настъпването на май месец обаче, жегите все повече се усещат, а до летните отпуски остава съвсем малко време.

диета

Невероятна диета за отслабване, чиито ефект ще ви смае

Убедени сме, че почти няма жена или мъж, които да не изпадат в стрес при мисълта как ще се напъхат в банските. И как ще се покажат на плажа с всички тези сланинки и паласки, отгледани през зимните месеци.

Е, ето тук е моментът да ви предложим една диета за отслабване. С която в рамките на три седмици може успешно да се простите с до 5 сантиметра от обиколката на бедрата и ханша си.

Храненето през въпросния период е строго разпределено и ограничено, но диетата се прави шест дни, а на седмия се почива. През първата седмица е позволено да се храните само с нетлъсто месо – телешко, пилешко и пуешко. Което се гарнира със свежи салати.

Ограничете употребата на сол и мазнини като може да ползвате само малко зехтин и ябълков оцет за овкусяване.

Втората седмица се яде риба отново със зеленчуци. Рибата може да бъде приготвена по всякакви начини, но не и пържена. Същото се отнася и с месото първата седмица.

А третата седмица се ядат само плодове в големи количества, заедно с таратор. Тараторът може да бъде по два литра на ден като между приема му и този на плодовете трябва да има разстояние от поне час или два.

На всеки седми ден от трите седмици си позволявате да хапвате, каквото ви душа иска. Но нека последното хранене да бъде в 18 часа и в никакъв случай не преяждайте.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар