Джена направи нещо изненадващо

Фолк дивата крои пъклени планове
0

Фолк дивата крои пъклени планове

Фолк дивата Джена остави без думи всички, след като обяви решението си.

Всички са наясно, че неотдавна Джена стана майка. След сватбата й с Атанас Стоев-младши, на бял свят се появи първата им рожба.

Джена взела решение да спре с чалгата. Към днешна дата тя все още е в майчинство, но е категорична, че няма да се върне отново към този жанр.

Обикновено повечето колежки на Джена се връщат на сцената около два месеца, след като са родили. Тя обаче е изцяло отдадена на рожбата си и изобщо не мисли за музиката на този етап.

Джена
Фолк дивата крои пъклени планове

От близкото й обкръжение обаче издават, че Джена е на път да взриви нова бомба в семейството на Атанас Стоев.
Оказва се, че бъдещите й музикални намерения са свързани не с чалгата, а с оркестъра на нейния свекър Атанас Стоев – „Канарите“.

За никого не е тайна, че той отдавна се е превърнал в семейна формация. Не е изключена Джена да затвърди тази тенденция.
Тя крои доста коварен план, съгласно който възнамерява да измести свекърва си Надя от мястото й на солистка в оркестъра.

Може би е излишно да споменаваме, че именно Джена точи зъби за това място. Дали обаче е успее да осъществи плановете си в действителност, само времето ще покаже. Така или иначе е факт, че в дома им цъка поредната бомба, която ще избухне доста мощно.

Така и не става ясно как точно ще се случи това, като се има предвид, че Надя брани позицията си със зъби и нокти.
Публична тайна е, че отношенията между снаха и свекърва са доста обтегнати.

Властната свекърва все още не може са приеме факта, че Джена е част от фамилията. Припомняме, че Надя изигра доста коварен номер на снаха си навръх сватбата й. тя се появи облечена в бяло и на моменти дори засенчваше булката, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.