Джена направи нещо изненадващо

Гласувайте за статията

Фолк дивата крои пъклени планове

Фолк дивата Джена остави без думи всички, след като обяви решението си.

Всички са наясно, че неотдавна Джена стана майка. След сватбата й с Атанас Стоев-младши, на бял свят се появи първата им рожба.

Джена взела решение да спре с чалгата. Към днешна дата тя все още е в майчинство, но е категорична, че няма да се върне отново към този жанр.

Обикновено повечето колежки на Джена се връщат на сцената около два месеца, след като са родили. Тя обаче е изцяло отдадена на рожбата си и изобщо не мисли за музиката на този етап.

Джена

Фолк дивата крои пъклени планове

От близкото й обкръжение обаче издават, че Джена е на път да взриви нова бомба в семейството на Атанас Стоев.
Оказва се, че бъдещите й музикални намерения са свързани не с чалгата, а с оркестъра на нейния свекър Атанас Стоев – „Канарите“.

За никого не е тайна, че той отдавна се е превърнал в семейна формация. Не е изключена Джена да затвърди тази тенденция.
Тя крои доста коварен план, съгласно който възнамерява да измести свекърва си Надя от мястото й на солистка в оркестъра.

Може би е излишно да споменаваме, че именно Джена точи зъби за това място. Дали обаче е успее да осъществи плановете си в действителност, само времето ще покаже. Така или иначе е факт, че в дома им цъка поредната бомба, която ще избухне доста мощно.

Така и не става ясно как точно ще се случи това, като се има предвид, че Надя брани позицията си със зъби и нокти.
Публична тайна е, че отношенията между снаха и свекърва са доста обтегнати.

Властната свекърва все още не може са приеме факта, че Джена е част от фамилията. Припомняме, че Надя изигра доста коварен номер на снаха си навръх сватбата й. тя се появи облечена в бяло и на моменти дори засенчваше булката, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар