Джена с коварен удар срещу Надя Стоева

Гласувайте за статията

Джена подготвя коварен удар срещу свекърва си

Джена подготвя коварен удар срещу Надя Стоева. За разлика от повечето си колежки в майчинство, пайнерката не бърза да се върне на работа. Засега тя се е отдала единствено на наследника си и на грижите покрай него.

Половинката на Малкия Канар не просто не бърза да се връща на работа, но и няма намерение да продължи да се занимава с чалга. Тя планира да се върне на музикалната сцена след месеци, но не като чалга дива, а като фолклорна изпълнителка.

От месеци се носи упорит слух, че амбициозната изпълнителка си е заплюла мястото на своята свекърва в „Канарите“. Според мълвата Джена възнамерява да се върне на музикалната сцена като солистка на оркестъра.

Приближени до звездното семейство коментират, че изпълнителката има план за детрониране на свекърва й.

За тихата война между двете дами се заговори още преди сватбата на Джена. Тези сухове бяха потвърдени от решението на Надя Стоева да се появи на венчавката на сина си в бели одежди. Още тогава не закъсняха коментарите, според които бяла рокля на Надя не е случайно избрана.

Зложелатели коментират, че по този начин тя е искала да демонстрира, че булки са две. Или казано с две думи – да покаже на снаха си, че Наско Младши винаги ще бъде свързан с майка си.

Джена подготвя коварен удар срещу свекърва си

Джена подготвя коварен удар срещу свекърва си

Оказа се, че Джена също не си губи времето. Още след наградите на „Пайнер“, разочарованата изпълнителка намекна, че възнамерява да се насочи към фолклорната музика, защото там конкуренцията не е толкова голяма.

Очевидно не се е оказала от тази своя идея и вече има представа как ще се случи това, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар