Риана вбеси цяла Англия! Вижте как се подигра с кралица Елизабет (Снимки)

Гласувайте за статията

Риана си позволи да си направи доста груба шега по повод рождения ден на Елизабет Втора.

Докато цяла Англия празнуваше, Риана успя да вбеси хиляди британци. Барбадоската дива сподели в своя профил с Инстаграм няколко колажа, които за броени минути се превърнаха във вайръл. На тях се вижда, че главата на кралицата е наставена върху нейни снимки. А резултатът е удивителен.

Както знаем, Елизабет Втора има доста шарен стил на обличане, който обаче изцяло отговаря на годините и позицията й. А Риана е нейната коренна противоположност – неродената й внучка, която граби с пълни шепи от живота и не обича да е много облечена. Именно този контраст превърна колажите в такава сензация.

На първия виждаме кралицата в един от любимите й искрящо зелени костюми. В допълнение, обаче, е получила зелено кожено наметало и ботуши до над коляното в същата гама. Скандално, нали?! Но това е само началото!

Риана май попрекали

Риана май попрекали

На следващия колаж Елизабет Втора е по къси панталони, сандали на висок ток и със ултрамодерна обемна наметка в червено, На главата й има и червена шапка, която си е нейната. Риана сякаш не си пада точно по този модел, но в сферата на цветовете видимо имат допирни точки, пише pik.bg.

Третият колаж със сигурност е най-скандалният, защото на него кралицата е по разкопчано сако, под което няма нищо. С дълга лилава опашка, тя си пазарува бира от местната бакалия. На това му се казва фуроро!

Очаквано, постът на поп дивата предизвика доста разнопосочни мнения. Мнозина я поздравиха за смелостта и добрите попадения. Не може да се отрече, че й се е получило доста успешно. Разбира се, не се мина и без заклетите феновете на короната, които обвиниха Риана в подронване на авторитета на кралица Елизабет и в доста плоски шеги. Въпрос на вкус!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар