Любен Дилов-син направи разтърсващи разкрития за Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Целият политически елит изпитва страх от шоумена

Любен Дилов-син взриви обществото с разкриването на истината за референдума, организиран от Слави Трифонов.

Той бе категоричен, че страната ни се управлява ръчно от един човек, който обаче е недостижим. Именно поради тази причина все още не е получил и полагащото му се наказание.

По този начин Любен Дилов-син показа достатъчно ясно, че царят е гол.
В този ред на мисли той посочи, че изборният кодекс на страната е абсолютно излишен, тъй като и без това управлението на България е съсредоточено в ръцете на един-единствен човек.

Слави Трифонов

Целият политически елит изпитва страх от шоумена

На пръв поглед изглежда така, сякаш министър-председателят е човекът, който винаги стои на течението, правено от хората от обкръжението му. Според Любен Дилов-син, всеки един е трябвало да си даде сметка още в началото на четворната коалиция, че именно ГЕРБ ще са тези, които управляват. Останалите ще играят ролята на четки, на които ще бъде вменено да лъскат пиара им до блясък.

Любен Дилов-син посочва, че истерията, която се създаде около приемането на Изборния кодекс е в резултат на опитите за вмешателство на югоизточната ни съседка Турция във вътрешните ни работи.

Той твърди, че на фона на всичко случващо се, ГЕРБ умело имитират дейност, създавайки у обществото впечатлението, че ще попречат на Анкара.
Цялата тази дейност обаче се дължи не на ГЕРБ, а на коалиционните им партньори.

Втората причина, поради която всички партии имитират патриотизъм, е Слави Трифонов. Истината е, че днешният политически елит трепери само като чуе името на Слави Трифонов. Именно поради тази причина бяха впрегнали всички налични сили и средства да му попречат.

Политиците не се поколебаха и за миг да направят промени в Изборния кодекс и това само, за да попречат на референдума на Слави Трифонов.
В заключение той посочва, че макар всички да повтарят до засиняване, че не се страхуват от шоумена, истината е съвсем различна, пише bradva.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар