Нова драма в живота на Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Драмите в живота на Димитър Рачков нямат край

Комикът Димитър Рачков преживява поредната тежка драма. Оказа се, че изпитанията в живота му нямат край.

След ареста на неговия брат и драматичната му раздяла с Мария Игнатова, обичаният комик получи нов удар. В драматичната случка е замесена неговата бивша съпруга и настояща половинка на Евтим Милошев – Христина.

През последните месеци тя поверила грижите за сина си Митко изцяло на комика. Христина е ангажирана покрай „Откраднат живот“и поради тази причина не й остава време да се погрижи за сина си от Рачков.

Вместо с него, тя прекарва всяка свободна минута с детето, което има от връзката си с Евтим Милошев.

Заради случващото се Димитър Рачков не е на себе си. Той не може да повярва, че Христина причинява това на Митко.

От своя страна 9-годишният малчуган няма нищо против да живее с баща си. От самото начало той не харесва Евтим Милошев. Въпреки опитите на продуцента двамата да се сближат, Митко така и не го заобичал.

Но това не е първият случай на пренебрежение към Митко от страна на неговата майка. Малко след като той се родил, Христина го оставила при баща му. Точно тогава тя започнала връзка с мастития продуцент.

Драмите в живота на Димитър Рачков нямат край

Драмите в живота на Димитър Рачков нямат край

Тъй като Димитър Рачков не можел да се справи с грижите за няколко месечния Митко, наложило се да го изпрати при майка си в Тополовград.

В момента графикът му също е натоварен и също не може да поеме изцяло грижите за малкия Митко. Пред приятелите си той споделил, че възнамерява най-скоро време да потърси отговорност от Христина и да я накара да поеме отговорност, пише Ретро.бг.

Комикът е бесен на бившата си и заради ролята, която уреди на наследника им в „Откраднат живот“. Той не може да преглътне факта, че талантливият му син не е взел нито стотинка за изявата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар