Генка Шикерова видяла смъртта отблизо навръх Великден

Гласувайте за статията

Генка Шикерова си позволи да направи нарушение, което за малко да й коства живота.

Журналистката Генка Шикерова може да е една от радетелките за спазване на правилата и законите чрез работата си, но и самата тя често си позволява да ги нарушава. Навръх светлия християнски празник Великден кадърът на Нова телевизия е спипана в нарушение. Не стига че е създала предпоставка за ПТП, а и самата тя е можело да пострада жестоко. Да не говорим и за по-фатален край на случката.

Генка Шикерова се отбила до аптека в близост до „Шипчески проход“ и Първо РПУ. На бърза ръка тя напазарила крем против бръчки и шампоан против пърхот. На излизане тръгнала да пресича натовареното кръстовище без въобще да взема предвид, че светофарът за пешеходци показва червено. Явно за журналистите от нейния ранг подобни правила не са от значение.

Тамън направила 1-2 крачки на пътното платно и журналистката за малко да бъде прегазена от автомобил, движещ се с висока скорост. Разбира се, и това не е правилно, но поне шофьорът е преминавал на зелено! Генка Шикерова сякаш въобще не отразила наближаващата заплаха, докато водачът не надул клаксона.

Генка Шикерова също е нарушител

Генка Шикерова също е нарушител

Тогава репортерката така се стъписала, че няколко секунди не знаела как да реагира. Автомобилът спрял на няма и метър от нея и само бързата реакция на шофьорът предотвратила силен сблъсък, който можеше да бъде фатален за журналистката, пише hotarena.net.

Последвал кратък скандал, или по-скоро напълно оправдани викове от страна на водача на автомобила. Генка Шикерова дори не се извинила за нарушението си и набързо пресякла до отсрещния тротоар. А след това хукнала да бяга, надявайки се , че никой не е видял каква глупост е сътворила току-що. За нейно съжаление, свидетели не липсвали и тя е уличена в газене на закона. А за майка на две деца подобни рискове са недопустими!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар