Волен Сидеров –младши звезда на рождения ден на Волен-старши (Снимки)

1

Синът на Волен Сидеров стана звезда на купона по случай рождения ден на баща си

Волен Сидеров празнува 61 години в столичен ресторант. Лидерът на Атака покани за личния си празник видни съпартийци. Както много политици и бъдещи партньори в коалицията, в която патриотът ще участва.

Направи впечатление, че гостите бяха посрещани от малкия наследник на патриота Сидеров. Волен-младши стоеше в ръцете на майка си Деница Гаджева и с учуден поглед мереше всеки пристигнал на купона.

И мама и син бяха стъкнати като по поръчка в червено. Половинката на Волен-старши бе с красив огненочервен тоалет. Хлапето даже се щракна за спомен с Бойко Борисов. Който присъства на празника на атакист номер 1.

Нищо, че до скоро двамата политици бяха непримирими врагове и лидерът на ГЕРБ даже осъди Сидеров за клевета. Днес те са коалиционни партньори и враждите са оставени зад гърба. Борисов се порадва на наследника на лидера на Атака. Нали и той е дядо пощипна по бузката малкия.

Наред с премиера гости на тържеството бяха шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, Светлозар Лазаров, бивш главен секретар на МВР, Кольо Колев – социолог както и Николай Малинов, който е шеф на движение „Русофили”, предават от електронното издание 24news.bg.

На рождения си ден Сидеров се похвали с  най-новата си книга Волен – живот напук”. В която вади на показ цяла поредица факти от личния си живот.

Рамо до рамо с рожденика бяха и другите съпредседатели на „Обединените патриоти” Краси Каракачанов и Валери Симеонов.

Вижте много снимки от рождения ден на лидера на Атака в нашата галерия!

 

1 коментар
  1. дума казва

    Ей ,събрахме се! Като в рекламата преди години.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.