Деян Донков е притеснен за Радина Кърджилова

0

Деян Донков е силно притеснен за Радина Кърджилова

Манията на Радина Кърджилова силно безпокои Деян Донков. Актьорът е притеснен за половинката си.

Актрисата му дава поводи за притеснение с постоянната си загриженост за детето. Младата майка не се отделя дори за миг от сина си. Тя е неотлъчно до него. Радина Кърджилова не желае да повери грижите за него дори на бабите и дядовците.

Причината за това е не само недоверието й към другите по отношение на грижите, които биха полагали за малкия Христо. Но и нежеланието й да се отдалечи от него.

Половинката на Деян Донков е категорична, че не желае да остави наследника им дори за миг. Поради тази причина малкият Христо се е превърнал в неизменна част от антуража й. Той е навсякъде с нея.

Мъникът присъства дори на снимките на майка си. Радина Кърджилова не се отделя за миг от него. Той е с нея, дори когато тя е на работа. Младата майка не позволява на никой да се доближи до сина й.

Дори когато той плаче, тя не позволява на колегите си да го доближават, за да го успокоят.

Приятели на актрисата споделят, че всеки ден бебето й е с нея в театър. Неведнъж се е случвало Радина Кърджилова да прекъсне снимките, за да нахрани малкия.

Деян Донков е силно притеснен за Радина Кърджилова
Деян Донков е силно притеснен за Радина Кърджилова

Факт е, че тя се промени изключително много след като роди малкия Христо. Неведнъж Деян Донков е коментирал това в интервютата, които дава. Първоначално той се радвал на промяната.

Но вече се притеснява за Радина Кърджилова, защото осъзнава, че тя буквално е обсебена от сина им, пише Хот арена.

Според последните клюки младата актриса е бременна отново.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.