Сашо Кадиев обиди Катето Евро: Виж какво изцепи за нея в ефир!

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев отново се изцепи в ефир, за срамотиите!

Сашо Кадиев не спира да изненадва с изцепките. Но последната направо взриви ефира. Защото комикът демонстрира странното си чувство за хумор.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев понякога не мисли като говори

Но не към кого да е, а към собствената си майка. Той се опита да се пошегува с аномалиите на времето, като намеси в монолога си от екрана собствената си майка – актрисата Катето Евро.

„Според моята майка, която гони стотарката, не помни да е имало такава аномалия на времето. И то през април”, изцепи се от екрана Сашо Кадиев.

Тази негова реакция накара екранната му партньорка да се опули. За да влезе в неговия ритъм и да замаже конфузното положение Деси Стоянова имитира неговия тон.

„Аз, която съм дърта колкото майка ти, също не помня през този пролетен месец да е имало такъв сняг. Остава човек да се осланя на мнението на прамайките си”, вметна закачливо екранната му партньорка.

Деси Стоянова не за първи път замазва казаното от Сашо Кадиев. И го прикрива пред началството си в Би Ти Ви.

Той често я изправял на нокти, защото идва на работа в последния момент. Но винаги с неизменната си усмивка той винаги се измъквал сух от създалото се напрежение.

Според близки до актьора той не бил такъв сладур и в дома си. Александър Кадиев бил доста сприхав и не се отнасял ласкаво нито към красивата си съпруга Таня, нито към Катето Евро.

Но двете търпеливо мълчали, защото го жалили, че е доста изнервен заради многобройните си ангажименти. Освен в студиото на Би Ти Ви, Сашо Кадиев имал различни театрални постановки, в които участвал.

Не само ставал рано за работа, но и ходел на репетиции. За това близките посрещали с добро чувство сприхавия му характери дори се опитвали да парират неприятните моменти.

Тази поредна изцепка на сина си Катето Евро също посрещнал с типичната си широка усмивка и шеговит тон. Тя не можела дълго да се сърди на сина си и никога не му правела забележки, твърдят очевидци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар