Жоро Бирмата удари конкуренцията в земята: Виж какъв звяр яхна!

Гласувайте за статията

Жоро Бирмата удари всички в земята с този звяр!

Георги Станоев – Жоро Бирмата съсипа завистниците си. Пернишкият баровец се появи пред актуалната кръчма Неро с чисто ново возило.

Жоро Бирмата

Жоро Бирмата утрепа с автомобила си, няма такъв звяр

Баровецът се изфука с Макларън-Мерцедес SLR. Специалистите твърдят, че изпънатото возило струва 300 000 евро. Любовникът на кифлите Преслава и Алисия събра очите на всички в „Неро”.

Актуалното заведение е собственост на Николай Методиев-Ники Пилето. Разходът от над двадесет литра бензин на сто километра едва ли е проблем за милионерския син.

Но Бирмата се появи в тузарската кръчма сам. Според клюкарите той вече се е разделил и с другата чалга дива Алисия. Певицата и баровеца станаха гаджета, след като и двамата се разделиха с любимите си.

Бирмата бе гадже на Преслава. След серия иди си-дойди си двамата се разделиха окончателно. Буйният нрав на младия бизнесмен бе провокиран от фриволното поведение на гласовитката от Добрич.

Заради което той на няколко пъти спретна чутовно меле. На два пъти Бирмата влезе в пряк двубой с Фики Стораро, заради залитането му по неговото актуално тогава гадже.

След като се разделиха окончателно с Преслава, Бирмата стана любовник на колежката й Алисия. Певицата пък изживя поредното разочарование с националния вратар Ники Михайлов.

Двамата имаха връзка четири години, но накрая си казаха „чао”. Според клюките, защото вакарелката искала брак и дете, но Ники се дърпал. В момента той се върна отново към старата си любов Николета Лозанова.

Майката на Бирмата пък натиска сина си да заведе Ася до олтара. Чалга звездата на „Ара мюзик” има един син от национала Валери Божинов.

Но никой от мъжете до нея не й предложи да узаконят връзката си. Лидка Скалата много харесвала Ася и двете са си като приятелки.

Но Бирмата все още се колебае дали да направи тази решителна крачка. И често е забелязван да купонясва сам по кръчмите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар