Откъде намира време: Елена Йончева захвана и ремонт на дома си!

Гласувайте за статията

Елена Йончева намира време и да ремонтира дома си!

Елена Йончева не спира да обновява дома си. Настоящата червена депутатка и бивша репортерка не спира да пазарува. Прясната майка бе забелязана да купува различни неща за дома си, преди да влезе в Народното събрание.

Елена Йончева

Елена Йончева е наистина дейна и пълна с енергия жена, справя се с всичко

Новото лице на червената партия бе засечена в столичен магазин за домашни потреби. Тя купуваше дамаски, пердета и съдове за кухнята в промишлени количества.

Освен това Елена Йончева оглеждаше и секции за кухнята. Острието на червените се спираше и пред други красиви мебели, които оглеждаше прекалено внимателно.

Блондинката от доста време е в ремонт на жилището си. Дори след като роди своя син Теодор, тя продължава да обновява дома си.

По всичко изглежда, че прясната депутатка иска да приключи с обзавеждането на дома си, преди да седне на банката в Парламента.

Ден преди старта на Народното събрание, БСП избра своето ръководство на парламентарната си група. Елена Йончева ще бъде говорител на соц депутатите.

Малко преди това тя беше прессекретар на президента Румен Радев. Но напусна „Дондуков” 2, за да се впусне в битката за народен представител.

Припомняме, че на 21-ви март миналата година Елена Йончева роди първото си дете. Тео е плод на любовта й с приятеля й, архитекта Пламен Тодоров.

Двамата са заедно от шест години и популярната журналистка стана майка на 52 години.

Елена Йончева е всеотдайна и щедра майка. Преди да започне с ремонта и обзавеждането на дома си, настоящата депутатка обзаведе удобно своя син.

Тя бе засечена да джитка из софийските улици със супер скъпарска бебешка количка, последен писък на модата. И продължава да прави всичко възможно за удобството на детето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар