Богаташка: Деси Бакърджиева трупа пачки от продажба на гримове! (най-добрата марка при това)

Гласувайте за статията

Деси Бакърджиева очевидно не разчита само на заплатата си като актриса!

Чаровната Деси Бакърджиева, която всички познаваме като доктор Хинова от сериала „Откраднат живот“, отдавна не разчита само на заплатата си като актриса. Макар да е една от най-търсените, тя залага и на своя бизнес нюх.

Деси Бакърджиева

Деси Бакърджиева е актриса, но също и с удоволствие застава зад щанда с гримовете

Който е повече от успешен и то от години. Оказа се, че Деси Бакърджиева и семейството й са дистрибутори на една от най-добрите световни марки грим, при това сценичен грим.

В магазина им могат да се видят не само обикновените фон дьо тени, сенки, червила и прочие, но дори и гримове, които да имитират кръв, рани и всякакви други белези на екрана.

Само в рамките на три години, хубавата Деси Бакърджиева е спечелила 548 000 лева от фирмата си за продажба на грим, а пред щанда винаги е пълно с народ. Продуктите се харесват и се харчат като топъл хляб, макар да не са на най-евтините цени.

Майката, бащата и сестрата на Деси са икономисти, само тя е творческа натура. Бизнесът им с гримове обаче не е от сега. „Това са честни и работливи хора, които от 30 години са в бранша с гримовете. Трудят се, упорити са и ето, че им провървя. Не можеш да чакаш наготово и само да ревеш, че нямаш работа или пари“, коментират близки до обкръжението им източници.

Самата Деси Бакърджиева твърди, че обожава работата си на актриса. Но с удоволствие застава и зад щанда с гримовете, където посреща и изпраща клиентите с широката си усмивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар