Веселин Маринов си е навил на пръста да направи любовницата си Веселина своя колежка.

След като тайната любовна връзка на Веселин Маринов с майката на две деца бе разкрита, той навсякъде презентираше Пеева като "моя колежка музикантка". Не искал обаче да пропее чалга, а народни песни. За това, като първа стъпка й платил и записал на курс по народни танци в Добрич.
На Пеева явно й е харесало да друса хорца, защото позира доволна с носия от Северозапада. Освен това, Веселин Маринов я е мотивирал допълнително, обещавайки й да я включи като танцьорка в следващия си клип. А Веселина не иска друго, освен слава и пари. Само че имидж, който сама си изгради, май не е най-желаният.
В ансамбъла по народни танци тя е в една група с шефката на Агенцията за закрила на детето в града Магдалена Миткова. Както стана ясно наскоро, тя е разследвана за служебно нарушение извършено в полза на Пеева по дело, което върви срещу нея. Срещу Веселина Инспекцията по труда също започнала проверка след като било установено, че тя не ходила на работа.

Веска по цял ден играела народни танци с Миткова,

за да се подготви за новата си кариера и въобще не се сещала за децата си. Веселин Маринов пък бил на седмото небе от кеф, че любовницата му угажда на прищевките, пише hotarena.net.
[caption id="attachment_514737" align="aligncenter" width="300"]Веселин Маринов май се прецака Веселин Маринов май се прецака с Веска[/caption]
Той, обаче, със сигурност няма да бъде доволен от най-пресните слухове, които се носят по адрес на Пеева. Според тях, тя му слага рога с доста по-млад шеф на банков клон в Добрич. Той се подвизава с прякора Живко Ризката и явно е поредният, лапнал въдицата на палавата Веска. Но явно не осъзнава в какъв филм се забърква. Сега очаква реакцията на Веселин Маринов и със сигурност най-интересното тепърва предстои!
[caption id="attachment_514736" align="aligncenter" width="169"]Пеева и Миткова в носии Пеева и Миткова в носии[/caption]