Навръх Великден: Коцето показа колко струва! Надя продължава да търпи

Навръх Великден: Коцето показа колко струва! Надя продължава да търпи
3 (60%) 1 vote

Коцето показа колко пари струва, но чудното е как го търпи жена му Надя?!

Коцето показа истинското си лице навръх Великден. Поп фолк идолът се обгради със страстни мадами точно навръх светлия християнски празник.

Коцето

Коцето продължана да пие и да бройка мацки, докато Надя стои сама и го чака у дома. Дори на празници

Изпълнителят на „Черна роза” се натискаше с непознати девойки в известен столичен клуб. Където той имаше участие точно на Великден.

По маниера си поп фолк певецът бе обграден от кръшни момичета. Една от тях се увиваше около него, друга го целуваше по устата, трета съблазнително танцуваше около него. Той изобщо не им се дърпаше от тях, а дори напротив.

Навираше им микрофона в устата и ги караше да му пеят на уше. Посетителите на нощното заведение се чудиха как съпругата му търпи подобно поведение.

Коцето нажежи атмосферата до макс, като мадамите и бенда не спираха да провокират по-интимно поведение.

Подобно поведение не е нещо ново за Константин. Фолкаджията умее да къса синджира и да се раздава на жадните мадами до откат.

И на този свят празник той не спираше да се натиска с непознати момичета. Той не изневери и на друг свой навик. А именно да пие по време на участия.

Коцето бе взел водна чаша с любимото му уиски в нея. Замреженият му поглед и урагана от шеги подсказаха, че поп фолк изпълнителят е здраво почерпен.

Собственикът на клуба посрещна Коцето като крал. Със златно шампанско и ягоди. Специално за певеца бе приготвен и коктейл от наргилета. Точно по вкуса на фолк звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар