Мира Добрева успя: Спасява брака си в Чехия! (ето как прикотка Жоро Торнев)

Гласувайте за статията

Мира Добрева отново постигна целта си и е на път да спаси брака си!

От доста време насам отношенията между Мира Добрева и Жоро Торнев са на приливи и отливи. Кулминацията на всичко бе моментът, в който режисьорът сложи рога на съпругата си и тя научи за изневярата.

Мира Добрева

Мира Добрева вади с памуче душата на Жоро Торнев и се надява, че така ще успее да спаси брака си

Вместо да му тегли шута и да го напусне обаче, водещата на БНТ реши да си замълчи, да наведе глава и да прости. Самата тя беше разкрила в свое интервю, че изневярата на Торнев я е наранила дълбоко. Но толкова силно го обичала, че не можела да си представи живота без него.

Близки до Мира Добрева не одобряват поведението й в брака, но никой не е в състояние да убеди водещата, че има и други начини за действие. Когато благоверният ти се качи на главата, при това публично.

Напротив – Мира си е наумила, че ще върне пламъка в семейното ложе, каквото и да й струва това. В момента тя, Жоро Торнев и децата им са на почивка в Прага. А идеята, разбира се, е на красавицата от БНТ.

Близки до нея източници разкриха, че през цялото време след участието на Торнев във Вип Брадър, Добрева се държала към него като истинска гейша. Винаги с любов, винаги с подкрепа, винаги с разбиране. За нея това бил единственият път към целта.

„Целта й е да остане с него до старини. Рядко сме виждали жена, която толкова да не може да диша без мъжа си дори. Лошото е, че Жоро е чепат характер и нищо чудно скоро пак да му доскучее и да потърси нещо по-интересно. Мира обаче успя да го прикотка да й подари тази екскурзия и се надява, че като останат сами в чужбина, ще се преоткрият един друг“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар