Петър Москов свали гарда (Вижте с каква кола се движи + Снимки) Преглеждания: 4186

0
Оценете този post

Петър Москов се вози с кола среден клас, символът на десницата слезе от БМВ-то последен модел

След като отпадна от властта Петър Москов забрави за министерското БМВ от седма серия. Бившият здравен министър се задоволява с по-долен клас возило.

Пепи Готиното шета по софийските улици с червено Пежо. Колата е с пернишка регистрация и достатъчно кална. Провалилия се на изборите бивш здравен министър е возен от своя спътница. Жената не е публично известна личност. Но го разкарва по важни задачи. Които Москов натоварен с папки има да върши. Дали ще ходи до съда или до адвокатска кантора или пък до някоя телевизия.

След като превърши с заниманията си шофьорката го откарва до дома му в центъра на София, предават от електронното издание retro.bg.

Хубавецът признава за многото грешки, които десните направиха. За него оставането на десницата извън борда има една единствена диагноза и тя е пълен провал. Формацията му не влезе в парламента и това е фатална загуба за обществото, смята Москов.

Вечно кадящият с цигарата си бивш министър от кабинет на Бойко Борисов 2 си дава сметка, че няма никакъв смисъл грешките да се замазват или бинтоват. Колкото до кариерата си като политик анестезиологът незнае дали приключва до тук.

Петър Москов признава, че е в приятелски отношения от десните единствено  с Радан Кънев. Но Реформаторът не спестява острите критики както към себе си така и към приятеля си. За когото говори, че е разрушил Реформаторския блок. Което е голяма политическа грешка, смята докторът. Но каквото и да сме сбъркали, ще останем приятели, доверява символът на градската десница.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.