Илияна Йотова брани екипа си със зъби и нокти

Гласувайте за статията

Илияна Йотова се е обградила само с доверени хора в президентството

Илияна Йотова не е променяла екипа си близо 15 години

Илияна Йотова брани екипа си със зъби и нокти. Новоизбраният вицепрезидент на България се е обградила само с доверени хора, над които бди като майка-орлица, тъй като са лоялни към нея от години.

Близо 15 години тя се доверява на едни и същи специалисти – от секретарката, през пиарката, до съветниците си – още в началото на своята кариера като евродепутат.

„Илияна Йотова е изключително лоялна и отговорна и затова цени много хората, които се отнасят така и с нея. Почти няма никакво текучество в екипа й и тези, които подбра и взе със себе си в Брюксел още преди първия си мандат в Европарламента, са с нея и до днес. Сега разчита на тях и в президентството и не дава на никого да се меси в подбора им или работата”, обясняват хора от БСП.

Илияна ЙотоваЙотова неведнъж отстоявала постовете на екипа си през годините, тъй като от партията опитвали да й се месят и да й предлагат разни връзкари. Същото се случило и сега, след като стана вицепрезидент, но тя показала твърдост и успяла да запази екипа си непокътнат.

„Те са си като семейство. От толкова време работят заедно и си имат безпрекословно доверие, а тя е като кралицата-майка”, шегуват се социалисти. По думите им Илияна имала пълно основание да брани хората си, тъй като всички били доказани с времето експерти, а и били изключително отговорни и можела да разчита на тях, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар