Ужас: Жана Бергендорф в тежка абстиненция пред сина си Леон!

Ужас: Жана Бергендорф в тежка абстиненция пред сина си Леон!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф плаши сина си Леон с поведението си!

Жана Бергендорф уплаши със занемарен вид и неадекватни реакции. Скандалната певица бе забелязана да пазарува в столичен хипермаркет.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф неадекватна заради липсата на дрога

Но клиентите на магазина останаха изумени от реакциите й. Празният й поглед, лутането между щандовете и треперенето на ръцете не остави никакво съмнение у останалите.

И то бе, че шампионката от Х фактор страда от тежка абстиненция, заради дрогата.

Личеше си от далеч, че звездата на Х фактор има и тежки здравословни проблеми. Заради това, че не взима наркотици, поведението й бе ужасяващо.

Ръцете й трепереха и на няколко пъти тя обърна продуктите по щандовете. Изпусна няколко консерви, пакет тоалетна хартия. На два пъти се наведе, за да вземе от пода падналия хляб.

Наркоизцепките й се наблюдаваха от сина й Леон. Невръстното момче бе в пазарската количка и без да издаде звук, наблюдаваше неадекватните реакции на майка си.

То не издаде и звук на недоволство. Но по съкрушеното му личице и уморения си вид си личеше, че е изпаднал в депресия.

Недоволство предизвика и факта, че Жана Бергендорф пазарува в час, в който сина й трябваше отдавна да е в леглото си. Тя решила да напълни пазарските си чанти за седмица точно в 21,30 часа.

Поп дивата се луташе из магазина, а малкото й момче отдавна трябваше да са в кревата, потресени останали клиентите на хипермаркета.

Миналата година Жана Бергендорф за малко да загуби родителските си права над сина си. Тогава ексцентричната изпълнителка бе задържана в полицията заради наркотици.

Изглежда певицата вече си е взела поука. И вместо да се друса и да ходи на участия, тя предпочита да обръща повече внимание на детето си. За да е сигурна, че няма да провали кариерата си, Жана Бергендорф трябва да се лекува от дрогата.

И след като абстиненцията премине, да започне по-здравословен начин на живот. Тя трябва да го направи, има силите да го стори, убедени са приятелите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар