Галин разшири бизнеса си: Носи на ръце Галена като кралица!

Гласувайте за статията

Галин понесе на ръце Галена, угажда й за всичко!

Галин на Галена разшири бизнеса си. Поп фолк дивата спокойно може да си отглежда второто си дете. Преди малко повече от месец певицата роди втори син на бизнесмена Галин.

Галена

Галена определено случи на мъж

Малкият Александър бе дълго чакано и искано дете. Така порасналия им син Стефан вече си има братче.

А мъжът на поп фолк дивата разшири бизнеса си по този повод. Той отвори нова пекарна, заедно със сладкарница. Семейството на Галин Атанасов има фабрика за сладкарски изделия.

Отделно Галин стопанисва два ресторанта. Единият се намира в Арбанаси, а другият в старопрестолния град.Бизнесът му се разраствал и той се грижил повече от добре за порасналото му домочадие.

За разлика от другите си колежки, Галена може да не се върне на сцената и до края на годината. В момента чаровницата сее отдала на отглеждането на бебока и на братчето му Стефан.

Въпреки мъжът й има финансовата възможност да наеме бавачки, Галена категорично отказала. Тя искала сама да сменя памперсите и да се грижи за децата си.

Така била убедена, че връзката между майка и синове ще е много по-силна, ако тях ги отглежда чужда жена. Но грижите й по децата й идвало в повече.

Гласовитката от Смядово признавала, че е свикнала с нощния живот и заведенията, заради което й идвало малко в повече смяната на памперси.

Но Галин Вафлата не оставал обожаваната му жена да се мъчи. Той винаги й помагал, когато имал такава възможност.

„Те са невероятно семейство. Галена колкото е крехка и нежна, толкова е и борец. Не се дава лесно. Галин буквално я обожава и я гледа в очите. Носи я на ръце. Не дава прах да падне върху нея. Много са щастливи заедно и се подкрепят непрекъснато”, хвалят ги съседи.

Заради бизнес нюха на мъжа си поп фолк дивата не бърза да се захваща отново с работа. Но певицата е обещала да зарадва феновете си с нови хит това лято.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар