Зейнеб Маджурова смая семейството на Стоян Балевски! (виж как си проси сватбата)

Зейнеб Маджурова смая семейството на Стоян Балевски! (виж как си проси сватбата)
2.5 (50%) 2 votes

Зейнеб Маджурова се показа като примерна домакиня на празника!

Приятелката на Гала и ко-водеща в „На кафе“ Зейнеб Маджурова хич не си поплюва. Макар че е туркиня и по правило не празнува Великден, блондинката реши да шашне семейството на гаджето си Стоян Балевски.

Зейнеб

Зейнеб започна и козунаци да меси собственоръчно, само и само да си придвижи мечтаната сватба

Тя се запретна и измайстори за първи път в живота си козунаци. Които, отгоре на всичко, се получили и повече от добре. Самата тя се похвали с произведението си в социалната мрежа като пожела на всички здраве, късмет и щастие през годината.

Родителите на милионера Стоян Балевски останали меко казано учудени от уменията на чевръстата Зейнеб Маджурова. Която открай време се напъва да им стане законна снаха.

„Връзката й със Стоян трае от няколко години, а двамата дори живеят заедно отдавна. Единственото, което още не е постигнала в живота си, а е най-голямата й мечта, е да се задоми. Тя не спира да си мечтае за сватбения ден със Стоян и копнее да му роди наследници“, разкриват близки до обкръжението на репортерката.

До момента обаче Балевски не се е решил на тази важна стъпка и продължава да го раздава ерген, макар и сериозно обвързан с нея. Злите езици шушукат, че причината за това не е в него, а именно в семейството му.

Защото родителите на Стоян не били свикнали с мисълта, че някой ден той ще им доведе за снаха нещо различно от християнско момиче. Притеснявали се какво ще кажат хората и само фактът, че Зейнеб се радва на популярност и симпатии сред зрителите, ги карал да я приемат в дома си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Зейнеб Маджурова смая семейството на Стоян Балевски! (виж как си проси сватбата)”

  1. Хенри

    Дек. 04. 2019

    ГНУСНА противна туркиня,тоя Стоян няма акъл,толкова проста и леконравна ,какво си говори с нея,да се чуди човек.

Добавете коментар