Голямата любов на Росен Петров минава под венчилото

Гласувайте за статията
Бившата любима на Росен Петров – балерината Зарина, вдига сватба с банкер

Голямата любов на Росен Петров – балерината Зарина Христова, стяга сватба, но с друг – пише „Уикенд”. Брюнетката съвсем скоро ще каже заветното „да” на столичен банкер – отбелязва изданието.

Бившата танцьорка и гимнастичка и Росен Петров бяха заедно повече от 6 години. Двамата ту се събираха, ту се разделяха в една динамична връзка. Накрая меркантилността у красавицата надделя и тя го изостави заради друг – заможния банкер Атанас Сталев. Двамата вече се сгодили и са определили дата за сватбата си.

Той като доскоро 20 години по-младата от Росен Петров Зарина не искала и да чуе за брак и семейство, близките и приятелите й били изненадани от решението й да се задоми така изведнъж. Върху решението да се обвърже сериозно за Атанас повлиял и фактът, че новият мъж в живота й отлично се разбирал с дъщеря й Кати. Семейството на Сталев пък било благоразположено към бъдещата си снаха и всички много я харесали.

Чувствителният Росен Петров бил съкрушен от решението й.
„Със Зарина бяхме заедно 6 години. Раздели, връщания, тя роди от друг мъж, аз гледах детето” – разказвал е бившият сив кардинал на Дългия.
От своя страна пък сега Росен Петров има връзка с жена на име Карина. Клюкарите докладват дори, че двамата също стягали сватба през лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар