НОСТРАДАМУС: Третата световна война започва през 2017 (Вижте подробности)

НОСТРАДАМУС: Третата световна война започва през 2017 (Вижте подробности)
4 (80%) 2 votes

Нострадамус предрича трета световна война през 2017 г заради Корея

Великият Нострадамус е пророкувал, че през настоящата 2017 година ще започне глобална война. Това твърди изданието „Дейли мейл” . Знаменития гадател предрича, че главният виновник за световния сблъсък ще е Северна Корея.

Това са най-новите тълкувания на Нострадамус. Според които сблъсъкът ще е неизбежен. Той вижда как САЩ напада по море и въздух Северна Корея. Ударът щял да бъде кратък, но смъртоносен и много бърз.

В резултат на нападението корейския диктатор Ким Чен Ун ще бъде свален от власт. За това единственият начин да се спаси ще е да потърси закрила от Русия.

Знаменития пророк смята, че след този конфликт двете Кореи Северна и Южна най-сетне ще се обединят. Но тези събития ще доведат войната да не се води само в този регион, а ще придобие по-мащабно измерение. Ще назрее сложен и остър конфликт между двете супер сили САЩ и Китай. И това ще е причината те да воюват.

Както е известно от последната информация напрежението в този регион ескалира. След като корейския диктатор Ким Чен Ун заплашително обяви, че през почивните дни смята да направи ядрен опит. Като почете с него годишнината от раждането на дядо си Ким Ир Сен, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.

Американския президент Доналд Тръмп в отговор на заплахата обеща САЩ да реагира. Китай пък обяви, че е въпрос на време да се случи сблъсъка. Като побърза да опразни въздушното си пространство.

Остава единствено да се надяваме Нострадамус да е сбъркал с пророчеството си. Или пък да не са го разгадали правилно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “НОСТРАДАМУС: Третата световна война започва през 2017 (Вижте подробности)”

  1. edan

    апр. 16. 2017

    Tretata svetovna voyna nyama da bide, neka da ne se izbirzva.

Добавете коментар