Тончо Токмакчиев бил страстен комарджия (Вижте как се запознал с жена си)

0

Тончо Токмакчиев и днес обича да залага жена си на комар, Нели винаги му била на кадем

Тончо Токмакчиев бил страстен играч на покер. Порокът му колкото и да е лош в един момент му донесъл щастие. Актьорът се запознал със сегашната си половинка именно заради игра на комар.

До днес Нели, която е куклена актриса си спомня първата си среща с Тончо. Комикът бил загубил и последния си лев в поредната комарджийска игра на покер. Шляел се из Морската градина в Бургас и се чудел се от къде да намери пари за да си върне загубеното.

Видял една девойка да се разхожда. Тя му грабнала окото и той набързо скроил план. Спрял я и й предложил да отиде с него да изработят едни пари. Условието било да се представи за негово гадже, разкрива Нели. А той щял да я заложи на играчите, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Планът се видял много налудничав на непознатата. Но се съгласила. Не само, че си върнал парите от загубата, но припечелил и за ресторант. Това била първата среща на Тончо с бъдещата му жена. Още от самото начало тя му носи късмет.

Тази комична и куриозна случка става често повод за шеги когато продуцентът на „Шоуто на канала” се събирал в компания да се черпи. Пред аверите си актьорът с гордост признава, че я е залагал не веднъж. Нели била изпитан кадем, хвалел се на сериозно почерпеният Токмакчиев.

Колкото пъти я залагал толкова пъти „Левски” падал от любимия му отбор „ЦСКА”, биел се в гърдите Тончо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.