Деси Стоянова се изложи с тоалет на Разпети петък (Снимка)

Гласувайте за статията

Деси Стоянова показа разголени бедра на Разпети петък, стилистите на Би Ти Ви пак сгафиха

Деси Стоянова се появи в неприличен тоалет и то на Разпети петък. Водещата на предаването „Преди обед” заголи крака в най-тъжния за християнската религия ден.

Деси лъсна на малкия екран с черен тоалет ала „строга господарка”. Иначе консервативна в модния си избор точно на този емблематичен ден водещата на предаването се издокара в неприлична рокля. Която извади на показ целите бедра на Стоянова.

Не стига, че тоалета бе прекалено къс и показа краката й чак до корема ами и черната мрежичка около деколтето и ръкавчетата не оставиха много скрито за въображението на драгия зрител в най-печалния за християните ден от Страстната седмица, предават от електроната новинарска агенция pik.bg.

Най-ентусиазиран от разкриващата се гледка бе синът на Катето Евро, който е дуетна половинка на Деси в ефир. Сашо Кадиев не спря да се облизва и да подхвърля шеги като отбеляза, че по тоалета има прекалено много дупки. А относно дължината най-добре било да се обсъди зад камерата.

Оказва се, че май стилистите на електронната медия имат зъб на всичките водещи до една. Едва ли е необходимо да напомняме, че това е поредният им моден гаф. Като започнем от бедрата на Жени Марчева станали известни на цялата бг аудитория, минем през клоунското облекло на Мариана Векилска и се спрем на неподходящите за ефир черни тоалети на Петя Дикова и днес на Деси Стоянова. Дали не трябва някой да се замисли какви ги вършат модните разбирачи на Би Ти Ви.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар