Ернестина Шинова проговори за най-голямата си драма

Ернестина Шинова проговори за най-голямата си драма
5 (100%) 1 vote

Ернестина Шинова проговори за най-драматичните мигове в своя живот

Ернестина Шинова направи неочаквани признания. В интервю за „Шоу“ обичаната актриса разкри живота си. Тя заяви, че за нея е изключително трудно да играе персонаж, който няма нищо общо с нейната същност.

Обичаната актриса заяви, че ролята й в „Откраднат живот“ се отличава от нейната същност, но въпреки това тя я играе с удоволствие.

Ернестина Шинова заяви, че се страхува най-много не от това, че няма да изиграе добре ролята си, а че няма да изглежда истинска. Тя не скри, че има проблем и със сцените, в които трябва да плаче. Актрисата каза, че й е трудно да се разплаче, освен ако него усеща наистина.

Половинката на Андрей Слабаков проговори и за най-драматичните мигове в живота си. Ернестина Шинова сподели за драмата от тийнейджърските си години, която никога няма да забрави.

Когато била на 14 години, кола прегазила по-малката й сестра. Лекарите от „Пирогов“ съобщили лошата вест първо на нея, защото тя вдигнала телефона у дома.

Тогава сестра й прекарала три дни в кома и пропуснала цяла година в училище заради тежко мозъчно сътресение.

Обичаната актриса споделя, че след тази случка отношението на родителите й към нейната сестра се променило. Единственото, което ги интересувало е дали тя е добре.

Ернестина Шинова проговори за най-драматичните мигове в своя живот

Ернестина Шинова проговори за най-драматичните мигове в своя живот

Ерна, както приятелите й я наричат, заяви че родители й престанали да се интересуват от нея след случката със сестра й. Това винаги е било тежко за нея. Но въпреки това разбира родители си, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Шоу“.

Ернестина Шинова каза, че има изключително силна връзка със своята дъщеря и би реагирала по същия начин, ако с нея се случи нещо подобно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар