Взрив: Ето защо треньорът на златните момичета Ина Ананиева напусна! (истината разтърси всички)

Гласувайте за статията

Ина Ананиева изненадващо обяви, че приключва кариерата си!

Малко след бенефиса на златните момичета от групата на Цвети Стоянова, старши треньорът им Ина Ананиева обяви, че напуска. Решението й дойде като гръм от ясно небе и дълго време всички шушукаха и търсеха каква е причината.

Ина Ананиева

Ето я истинската причина за напускането на Ина Ананиева, жената просто е бременна и чака второ дете

Заговори се дори за жестока вражда между Ина Ананиева и Илиана Раева, както и се спрягаше чувство за вина от трагедията с Цветелина Стоянова. Е, в крайна сметка истината излезе наяве. И не е нито една от двете предположения.

Новината гръмна като бомба и втрещи всички. Защото се оказа, че Ина Ананиева е… бременна и чака второто си дете. Това е единствената причина за оттеглянето й от треньорския пост, призна самата тя преди дни.

Знае се вече и полът на бъдещото бебе, което ще бъде отново момиченце. Името на бебето също е избрано, но ще остане в тайна до самото раждане, което близките на Ананиева се молят да протече по план.

Припомняме, че треньорката вече има една дъщеря, която също като нея мечтаела да насочи към художествената гимнастика. Странно, обаче това така и не се случило, защото момичето залитнало към волейбола.

„Много исках да стане една от златните момичета, но ето – човек не може с нищо да повлияе на съдбата. Каквото е писано, това ще стане. Важното е всички да сме живи и здрави. А оттук нататък всеки сам определя и решава кое е добре за него и какво иска да прави“, коментира бременната Ина Ананиева.

В момента тя е обгрижвана от половинката си и дъщеря си, за да не й липсва нищо и да се чувства отлично до появата на чаканото от всички бебче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар