Динко ловецът на бежанци преби гаджето си (Вижте повече за инцидента) Преглеждания: 3528

1
Оценете този post

Динко пребил гаджето си от ревност, ловецът на мигранти редовно й посягал

Ямболията  Динко по известен като ловец на глави нанесъл тежък побой над приятелката си Деси. Екшънът се разиграл на 11 април. Момичето потърсило спешна помощ. Имало много травми и наранявания по цялото тяло.

Според нейна близка трагичната случка се разиграла след тържество по случай  рождения ден на сестрата на ловеца.

Динко му щукнало на акъла да провери есемесите на любимата си. Грабнал мобилния телефон на Деси. Но той бил заключен. Отключвал се единствено с пръстовия отпечатък на притежателя си.

За да се добере до тайните на Деси Динко я повалил с кроше на земята. После използвал пръста й да се измъкне информацията в телефона, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Виковете и молбите на момичето като, че ли още повече вбесили риалити героя. Той я отвел в банята и се опитал с нож да отреже косата й.

От думите на близката приятелка на пострадалата не се разбира как се е откопчила от разярения си нападател. Но е факт, че по-късно Деси се озовава в болницата в Бургас. Свидетелката предоставила снимки с обезобразения от ударите й образ.

Става ясно, че девойката се е оплакала в полицията. И се е снабдила с ограничителна заповед. Очакванията са днес Динко да се озове в ареста.

Според слуховете това не е първия случай на посегателство от ямболския бизнесмен към гаджето му. Но до сега тя  е търпяла стоически гаврите му и не се е оплаквала на властите.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. sasi казва

    dokato ima takiva ovci,she ima I nasilnici!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.