Придворни разкриват, че Кейт Мидълтън е принудена да съблюдава средновековни порядки

Въпреки че минава за една от най-модерните принцеси, Кейт Мидълтън е принудена да съблюдава средновековни порядки. Придворни от двореца разкриват тайни не само за гардероба на принцесата /който е широко обсъждан/, но и за някои неписани правила, с които тя се съобразява от мига, в който започна да се среща с Уилям.

1. Кейт няма право на профил в социалните мрежи

Никакви профили в социалните мрежи! Принцесата няма право да си създава профили в социалните мрежи, нито да общува с поданиците си по интернет. Подобен правилник очаква и Меган Маркъл, която официално вече е сгодена за принц Хари.

2. Кейт няма право да взима децата в случай на развод

Ако Кейт и Уилям се разведат, децата й остават при баща си. Това е част от договора, който принцесата е подписала още преди да каже "Да" на Уилям. По принцип кралицата е забранила на двойката дори да говори за развод. След раздялата на Чарлз и Даяна, в двореца гледат с лошо око на развалените бракове. И Катрин е предупредена, че разтрогване на брака й не се предвижда. Нито пък да получи децата, ако се стигне до там.

3. Няма право да носи големи чанти

Обемните чанти са абсолютно забранени за принцесата. Най-многото, което може да си позволи, е плик или портмоне.

4. Дрехите й се одобряват от специален съвет

Въпросът, защо Кейт се облича като 60-годишна баба на моменти, намери при дни своя отговор. "Тя трябва да се облича семпло, прилично и традиционно. По тази причина, след заигравките й първите години, кралицата нареди да съобразява облеклото си с протокола и да следи как се обличат останалите кралски особи. Заради което нарушенията не се толерират.

5. Няма право да яде на обществени места

Ако сте обърнали внимание, принцесата почти винаги отказва храна по време на посещения. И не посещава ресторанти. Причината не е нежеланието й да се храни на обществени места, а протокола, който е принудена да спазва. В изключително редки случаи, тя си позволява да опита предложени й ястия и то с разрешение от специални придворни, които я придружават. [caption id="attachment_514157" align="aligncenter" width="496"]Кейт Мидълтън принудена да спазва средновековни порядки Кейт Мидълтън принудена да спазва средновековни порядки[/caption]

6. Няма право да променя външния си вид или да се подлага на интервенции за разкрасяване

Най-много да й позволят да си боядиса косата и да си избели зъбите. Кейт няма право да използва фон дьо тен, или други средства за разкрасяване, които да променят "забележимо" външния й вид. По тази причина, принцесата не използва нито тежък грим, нито макиаж за прикриване на бръчките. Всъщност, няма право да си прави и пластични операции, независимо дали иска да се подложи на подобни процедури.