Ваня Цветкова се потроши (Актрисата пъшка в инвалидна количка)

Гласувайте за статията

Ваня Цветкова е прикована в инвалидна количка след нелеп битов инцидент

Ваня Цветкова, която е любимка на зрителите от няколко бг сериала едва оцеляла след битов инцидент. Който за малко да й коства живота.

Актрисата по невнимание се подхлъзнала по стълбите в собствения си дом докато разменяла приказки по телефона. 59-годишната бг звезда се сринала по широките стълби. Които били между първия и втория етаж на дома й.

По-късно в безпомощно състояние я намира синът и Павел. Който побързал да потърси спешна помощ на телефон 911, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

След преглед от американските специалисти установили  травми в областта на таза. Според експертното им мнение такива фрактури са много опасни. Трудни са за възстановяване особено за хора в напреднала възраст.

Красивата бг актриса сега трябвало да стои в инвалиден стол докато се възстанови напълно. Макар, че ще трябва да мине много време, но Ваня се надява лечението да протече по мед и масло. За да може отново да се движи нормално и да ходи.

Най-голямата мечта на актрисата, която от години живее с САЩ била отново да се снима в киното, разкриват близки до актрисата.

Голямата й болка на първо време била, че трябва да пази къщата без да може да прави нещо. Ваня Цветкова споделя с приятелите си в социалната мрежа, че не губи надежда за пълното си излекуване. Като се шегува, че най-после ще намери достатъчно свободно време да изчете всичките ония книги, за които пропусна през годините. Феновете й се молят за нейното бързо излекуване.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар