Лидия Станоева се млати в спортната зала

Гласувайте за статията
Родителката на Жоро Бирмата – Лидия Станоева, тренира бойни изкуства

Бизнес дамата Лидия Станоева, по-известна като Лидка Скалата, стана боксьорка – пише „България днес“. Тя се е захванала сериозно с тренировки на ринга. Майката на Жоро Бирмата нахлузва ръкавиците всеки ден и млати боксовите круши и спаринг партньорите си – отбелязва изданието.

Лидия Станоева признала пред приятелки, че искала да се обучи на самозащита. Тя си наела личен треньор по тайландски бокс, наричан още муай-тай. Откакто се разведе със съпруга си Евлоги Станоев, Лидия бръмчи постоянно по нощните клубове в столицата. Тя има и доста обожатели, но е решила да се справя сама с досадниците.

Бившата футболна шефка още преди време промени ударно визията си. Тя си сложи силиконови гърди, избели зъбите си и стегна задните си части. Сега се е захванала сериозно с това да поддържа фигура чрез крошета.

Междувременно Лидия Станоева продължава да бъде първа приятелка с гаджето на сина си – Алисия. Появиха се информации, че фолкпевицата е тежко скарана с Жоро Бирмата. Това изобщо не й пречи да поддържа много близки отношения с майка му. Скоро Лидка си пусна обща снимка с Алисия в социалните мрежи и й изпрати три любовни емотикона под формата на сърце.

Лидия Станоева в акция

Всъщност Станоева беше дружка и с предишната избраница на сина си – Преслава. Тя се кълнеше, че добричлийката е перфектна за снаха, но впоследствие разтуриха контактите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар