Сбъдва се още едно от пророчествата на Ванга

Гласувайте за статията

Още едно от пророчествата на Ванга е на път да сбъдне

На фона на всичко, което се случва в Сирия, руски издания все по-често коментират предсказанията на видни пророци, сред които е и Ванга.

По повод последните събития изданието esoreiter.ru припомня какво е казала приживе петричката Касандра по този въпрос. Изданието коментира, че наближава момента, в който казаното от Ванга за Сирия ще се сбъдне.

Приживе пророчицата е видяла падането на държавата. Тя е предрекла, че Сирия ще падне. Но победата няма да дойде от там, откъдето всички очакват. Победителят ще бъде неочакван и ще изненада всички.

В пророчествата на Ванга падането на Сирия ще е предвестник на още едно важно събитие – появата на новия Месия. След като това се случи ще настъпят по-добри времена за всички.

Пророчицата е предсказала, че след падането на сирийската държава  ще се появи древно учение. Благодарение на него хората по света ще заживеят в мир.

По повод предсказанията на Ванга руското издание припомня и предсказанията на монах Варсонофий, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман.бг.

Според него много кръв ще се пролее северно от Таврида (Крим ). Той видял и кръвопролитията източно от Средиземно море (Сирия).

Монахът предрекъл още, че цялото зло ще дойде от Запада. Но прогнозите му са били оптимистични – злото ще бъде преборено, пише БЛИЦ, позовавайки се на електронното издание.

Сбъдва се пророчеството на Ванга за Сирия

Сбъдва се пророчеството на Ванга за Сирия

Със съдбата на Сирия, Ванга свързва и тази на България. Не веднъж пророчицата е заявявала в свои предсказания, че страната ни я очаква по-добро бъдеще след падането на арабската държава.

Друго пророчество на гадателката гласи, че за страната ни ще настъпят добри дни, когато начело на нея застане руса жена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар