Людмила Путина неузнаваема! Какво се случва с бившата първа дама на Русия?

Людмила Путина неузнаваема! Какво се случва с бившата първа дама на Русия?
3 (60%) 1 vote

Людмила Путина младее, хубавее и се радва на млад съпруг в Южна Франция

Напук на слуховете, че е въдворена едва ли не в манастир, Людмила Путина си живее такъв живот, че множество първи дами могат да й завидят. Бившата първа дама на Русия се разведе през 2013 година и изчезна безследно. Според някои слухове затворена от съпруга си в манастир, а според други — натирена в Сибир.

Спекулациите гласяха, че Людмила Путина се е превърнала в пречка за щастието на съпруга си и Алина Кабаева, поради което се е наложило да я отстранят. Оказа се обаче, че бившата първа дама не само поддържа отлични отношения с президента на страната, но си живее и като кралица.

След 30 години брак, последните 10 от които прекара под прожекторите на властта, Людмила Путина взе решение да се пенсионира от обществения живот. Екс първата дама се наслаждава на живота с 21 години по-младия си втори съпруг — Артур Очеретни и се шири в шикозна вила на Лазурния бряг — в Южна Франция. Имението все още се ремонтира, като цената му е била 7 милиона долара. И е купено шест месеца след развода на първата дама и Путин.

Говори се, че президентът е обезщетил с милиони бившата си съпруга. Нещо повече — тя е един от ключовите му партньори в контрол на водещи икономически сектори в страната. Людмила поддържа Центъра за развитие на междуличностна комуникация, който в момента се ръководи от втория й съпруг.

Самият Артур също може да се похвали, че се ползва с привилегии. Той зарязва бизнеса с морски дарове, за да създаде агенция за организиране на обществени събития. Нейни редовни клиенти са „Газпром“, „Единна Русия“, а често пъти и правителствени членове. Що се отнася до Людмила Путина, тя се е подмладила, отслабнала и очевидно си живее добре.

Президентът осигури сладък живот на Людмила Путина след развода

Президентът осигури сладък живот на Людмила Путина след развода

И е подсладила старините си с млад съпруг, на когото може да се радва далеч от любопитните погледи на обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар